Hopp over båndkommandoer Hopp til hovedinnhold

Lederhuset

Lederhuset er et nettbasert oppslagsverk utviklet for ledere og arbeidsgivere i alle typer virksomheter og bransjer. Her får du tilgang til nyttige håndbøker og verktøy som hjelper deg å ta raske og riktige beslutninger i hverdagen.

Lederhuset fungerer som et effektivt oppslagsverk når du trenger informasjon om den daglige drift, og spørsmål som berører dine ansatte.

Dette får du som abonnent på Lederhuset
Håndbøker

- Arbeidslivshåndbok
- Lederhåndbok
- Personalhåndbok
- Engelsk personalhåndbok
- HMS håndbok
- Sykefraværshåndbok

Skjemabank Skjemaer som kan lastes ned på din pc, blant annet skjemaer for personal, styrearbeid, økonomi, HMS og strategi.
Nyheter og artikler 40 ulike temasider om blant annet bedriftsetablering, HMS, strategi, ledelse, styrearbeid, økonomi, regnskap, arbeidsliv og forretningsjus. På temasidene får du artikler, nyheter, FAQ og nyttige tips. 
Fordelsavtaler Som abonnent sparer du penger på en rekke tjenester og produkter. Vi har gode avtaler med blant andre Statoil, Telenor, Ventelo, Choice Hotels, Manpower og Lyreco.
Rimelige kurs og gratis frokostseminar Virke har en stor kursportofølge og våre abonnenter betaler alltid redusert pris på kurs. Du får også mulighet å delta gratis på utvalgte frokostseminar.

 

Hva koster det?

Tilgang til Lederhuset koster kr. 3.790 eks MVA pr. år.

Medlemmer i Hovedorganisasjonen Virke betaler redusert pris kr 2.790 eks MVA pr. år. 

Bli abonnent

Logg inn
Bli abonnent av lederhuset
 

 Kontakt

 
  • kontaktbilde
  • Johanna Lindgren
  • Ansvarlig lederverktøy
  • 22541815
 

 Dokumenter